Frk. Nitouche 2022

Yes, nu kan vi løfte sløret for titlen på sommerforestillingen 2022. Vi skal spille den elskede klassiker ”Frk. Nitouche”, så glæd jer allerede nu til et genhør, eller nyhør!, med sange som ”Grenadervisen”, ”Visen om den store tromme”, ”Sankte Nitouche” og mange flere. Vi glæder os rigtig meget til at tage livtag med den ældre dame, men lover også, at hun bliver støvet godt af først, så hun bliver mere moderne og nutidig. Vi tror fuldt og fast på, at 3. gang er lykkens gang, så publikum kan nyde en fantastisk musical i det fri i selskab med Frk. Nitouche, Celestin/Floridor, Priorinden, Majoren m.fl.

 

Frk. Nitouche får premiere lørdag d. 25. juni kl. 15:00 2022 og spiller herefter:

Mandag d. 27. juni kl. 19:00

Tirsdag d. 28. juni kl. 19:00

Torsdag d. 30. juni kl. 19:00

Lørdag d. 2. juli kl. 15:00

Søndag d. 3. juli kl. 15:00

Alle dage i Amfiteateret på Gymnastikefterskolen Stevns, Boestoftevej 54A, 4660 Store Heddinge.

 

Ny instruktør

Med en ny produktion følger en ny instruktør, og det er Lasse Mathias Holm-Jensen, der denne gang sætter sig i instruktørstolen. Lasse har tidligere medvirket på Friluftsscenen som Tomas i ”Spotlight” (2021) og som Frollo i ”Klokkeren fra Notre Dame” (2018). Det bliver Lasses første produktion som instruktør i Friluftsscenens regi, men det er bestemt ikke en uerfaren herre, som ifører sig førertrøjen. Lasse har tidligere instrueret forskellige skuespil mm. samt medvirket som skuespiller/sanger/danser i et utal af musicals, koncerter mm. på hele Sjælland. Som prikken over i’et er Lasse uddannet danser, hvorfor han også har medvirket som koreograf på forskellige produktioner.

Korinstruktion står Nikolaj Skaaning fortsat for, så der er garanti for velklingende sange og iørefaldende musik.

 

Frk. Nitouche med nye øjne

Med en ny instruktør følger nye øjne på musicalen, hvilket betyder en frisk start for alle. Dermed ikke sagt at noget af det arbejde, der allerede er gjort med forestillingen, ikke kan bruges. Tværtimod. Men rettere at Lasse ikke overtager direkte fra, hvor der blev sluppet og fortsætter ufortrødent herfra. I stedet kommer han med friske øjne og en frisk start. Konkret betyder det f.eks., at rollebesætningen bliver ny. Man er altså ikke garanteret samme rolle(r) som tidligere, og puslespillet med at finde de rigtige til rollerne starter forfra.

Lasse har en klar intention om, at alle skal udfordres og udvikles, uanset hvilke(n) rolle(r), man kommer til at spille. Alle er lige vigtige for forestillingen, og der bliver noget at lave for alle. Således er hovedroller, biroller og ensemble lige vigtige. Derudover vil Lasse gerne understrege, at selvom han er koreograf og uddannet danser, så bliver musicalen ikke en dansemusical, men derimod en musical med skuespil og sang som de bærende elementer. Så alle mindre danseglade kan ånde lettet op.

 

Audition

"Frk. Nitouche" rummer et herligt persongalleri med et hav af sjove, skæve, skøre, søde, skønne karakterer fra klosteret, teateret og kasernen. Med andre ord skal der bruges en masse skuespillere i alle størrelser og fra ca. 15 år og op. Musicalen rummer især mange roller til unge og yngre skuespillere af begge køn, så kom frisk og glad. Du behøver ikke at have spillet teater før, men det er selvfølgelig et plus, ligesom det er et kæmpe plus, hvis du er glad for at synge og har erfaring med dette. Der er en rolle til alle, men da Lasse har brug for at se, hvor og hvordan du passer bedst ind i forestillingen, afholder vi audition. Og ikke audition a la X-Factor for at udelukke nogle, men for at få puslespillet med rollefordelingen til at gå op.

Audition afholdes tirsdag d. 4. januar 2022 ml. kl. 19-22 og søndag d. 9. januar 2022 ml. kl. 12-16 på den gamle Boestofteskole, Boestoftevej 55, 4673 Rødvig Stevns. Du skal kun komme en af dagene, og ved tilmelding angiver du, hvilken dag og i hvilket tidsrum du ønsker at komme. Til din audition må du meget gerne have forberedt en valgfri sang samt en lille monolog. Der er pianist til stede, hvorfor du meget gerne må medbringe noder i rigtig toneart. Efter din tilmelding får du nærmere besked om, hvad der helt præcist skal ske til audition, og hvad du f.eks. kan vælge at vise til denne, hvis du ikke selv har en tekst og/eller sang.

Tilmelding til audition er nødvendig på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag d. 31. december 2021. Spørgsmål omkring audition kan rettes til instruktøren på samme mail eller på mobil: 5094 8106.

Medvirken i ”Frk. Nitouche” er på frivillig basis og kræver derfor aktivt medlemskab af Stevns Friluftsscene. Kontingentet udgøres i 2022 af 350 kr. for medvirkende over 25 år og af 200 kr. for medvirkende under 25 år.

 

Læseprøve, prøveplan mm.

Læseprøve afholdes tirsdag d. 18. januar 2022 fra kl. 19-22. Info omkring sted følger… Hér får du udleveret manuskript, du får din(e) rolle(r), og du får mulighed for at hilse på de andre medvirkende. Derudover fortæller Lasse lidt om sine tanker, forventninger og ambitioner, inden vi læser stykket igennem. Du får også udleveret en detaljeret prøveplan, så du ved, præcis hvornår du skal komme.

Øvedage ligger fast hver tirsdag i tidsrummet 19-22 fra d. 18. januar 2022 og frem til premieren lørdag d. 25. juni. Derudover er der prøver på udvalgte weekenddage og på andre hverdage end tirsdage. Prøverne intensiveres op til premieren, og især i opløbsperioden er der flere ugentlige prøvedage. En overordnet prøveplan udleveres til audition, men du kan også få den allerede nu ved at kontakte Lasse på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil: 5094 8106. Vi øver på den gamle Boestofteskole, Boestoftevej 55, 4673 Rødvig Stevns.

Og har du ellers spørgsmål til audition, stykket, forløbet eller noget helt fjerde, er du velkommen til at kontakte instruktør Lasse Mathias Holm-Jensen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil: 5094 8106.

 

Vi glæder os til at se dig/jer til audition og til sammen at give publikum en uforglemmelig og fantastisk musicaloplevelse i det fri.